Spoštovani starši!

Kot ste včeraj že izvedeli iz medijev, se bo od 9.11.2020 dalje vzgojno-izobraževalno delo v šolah za vse učence od 1. do 9. razreda izvajalo na daljavo:

  • Izobraževanje na daljavo bo še naprej od 6. do 9. razreda potekalo v ARNESOVIH SPLETNIH UČILNICAH, o načinu poučevanja na daljavo učencev od 1. do 5. razreda pa vas bodo seznanili razredniki.
  • Če še kdo potrebuje računalniško opremo naj sporoči na mail: veber@guest.arnes.si
  • Uradne ure za poslovanje s strankami bodo vsak dan od 8. do 10. ure.
  • Na šoli bo vsak dan v poslovnem času prisotna svetovalna delavka.
  • Verjetno ste tudi obveščeni, da bo država zagotavljala topel obrok za socialno ogrožene učence. Organizacijo toplega obroka prevzamejo lokalne skupnosti v sodelovanju s šolami. Na kakšen način se bo to izvajalo, vas naslednji teden obvestimo.

Vsi se zavedamo, da je pred nami ponovno težka naloga, življenjski preizkus resnosti, zato prosim vse učenke in učence, da sodelujejo z učitelji, pokažejo svojo odgovornost, razumevanje situacije in se trudijo po svojih najboljših močeh, da skrbimo za zdravje, za zmanjšanje števila obolelih v Sloveniji ter vseeno resno in uspešno nadaljujemo učni proces. Pričakujemo, da bodo obveznosti dobro opravljene.

Z združenimi močmi in odgovornostjo do situacije ter do dela bomo hitreje in lažje prebrodili tudi to obdobje. Ostanite zdravi.

Skupaj nam bo uspelo.

Sonja Veber, ravnateljica

(Obiskano 71 krat, Število ogledov danes: 1)