V četrtek, 24. 3. 2022, smo se učenci 4. a razreda odpravili na ogled smučarskih skokov v Planici. Kljub zelo zgodnji uri odhoda, smo vožnjo izkoristili za medsebojno spoznavanje in druženje z učenci iz drugih osnovnih šol, s katerimi smo si delili naš avtobus. Na avtobusu smo bili najmlajši, a hkrati najglasnejši.

 

V Planici nas je pričakalo toplo pomladno vreme. Ob prihodu smo dobili malico, se posladkali s krofi in hitro poiskali prostor na tribuni. Žal so tople vremenske razmere povzročile, da se je začetek kvalifikacij premaknil na popoldanski čas. Imeli smo srečo, da smo videli vsaj nekaj skokov v poskusni seriji! Več kot 13 000 navijačev je vsak polet nagradilo z aplavzom in glasnim navijanjem. Še posebej glasno je bilo, ko so bili v zraku slovenski orli.

 

Iz Planice smo odšli okoli 13. ure. Ko smo prispeli na glavno avtobusno postajo Kočevje, so nas tam že čakali starši. S številnimi navijaškimi pripomočki smo kljub utrujenosti komaj čakali, da smo jim začeli pripovedovati o naši dogodivščini. Izlet nam bo ostal v zelo lepem spominu.

GALERIJA SLIK

Učenci 4. a in učiteljica Ana Mari Abrahamsberg

(Obiskano 54 krat, Število ogledov danes: 1)